Квоти на денот: Репрезентативен фудбал и вкупна квота од 61.56!

Во понудата на Sport Life за Квотите на денот повторно доминираат натпреварите од квалификациите, кои денес го играат последното коло од мартовскиот прозорец. Вкупната квота на петте натпревари изнесува 61.56, а поединечно една квота е 2.20, а останатите четири по идентични 2.30.

Првиот натпревар од понудата е Грузија – Норвешка, а предлогот да одиграте дека Грузија нема да победи, односно дека ќе биде нерешено или Норвешка ќе победи и на натпреварот ќе има помеѓу два и четири погодоци е со квота од 2.30.

На натпреварот Шкотска – Шпанија, предлогот е гостите да победат и да има еден погодок во второто полувреме, за што квотата е 2.30.

Натпреварот Романија – Белорусија има апсолутно изразен фаворит и затоа предлогот од Квотите на денот е домашната екипа да постигне еден погодок во првото полувреме и вкупно најмалку два гола на целиот натпревар. Квотата е 2.30.

Турција и Хрватска ќе го играат дербито на денот. Предлогот е да се одигра дека и во првото и во второто полувреме ќе има најмалку еден, а најмногу три гола. Квотата за оваа игра е 2.30.

Последниот натпревар од Квотите на денот е дуелот помеѓу Велс и Летонија, каде што домашните се апсолутни фаворити. Предлогот за овој натпревар е да се одигра дека домашната екипа ќе постигне најмалку по еден гол во двете полувремиња. Квотата е 2.20.

- Оглас -

Најнови вести