Квотите на денот ги фаворизираат гостите на три натпревари

За трите квоти на денот во Sport Life вкупниот коефициент е 10.4.

Слични вести...

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *