Квотите на денот најавуваат еден ама вреден гол за Македонија

Петте натпревари од денешната понуда во Квотите на денот прават вкупен коефициент од 44.94.

Македонија да ѝ даде еден гол на Грузија во текот на целата средба има квота од 1.55.

На средбата Босна и Херцеговина – Црна Гора да паднат најмалку по еден погодок во двете полувремиња има квота од 1.90.

Бугарија ќе го пречека Гибралтар, а за кец во кец и 2+ во првото полувреме има квота од 2.75.

За Германија да ја победи Унгарија, како ѝ да им даде три гола во мрежата, понуден е коефициент од 2.22.

Најинтересната средба од вечерашната програма ја играат Италија и Англија, а за да видиме еден гол во првото, како и три во текот на целата средба, дадена е квота од 2.50.

- Оглас -

Најнови вести