Квотите на денот по мерак на оние што бркаат поголеми коефициенти (Фото)

За денешните пет квоти на денот кои ги предлага Sport Life, вкупната квота е дури 103, а за сите пет предлози поединечно, квотите се од 2.30 до 2.65.

Првиот предлог е Унгарија и Црна Гора да дадат гол и да има голови во двете полувремиња.

Ако играте дек Србија ќе даде барем три гола против Бугарија од кои најмалку еден во прво полувреме, во Sport Life добивате квота 2.55.

За победа на Ѓоковиќ од 2-0 во сетови против Синер, квотата е 2.60.

Босна и Херцеговина ако даде гол во прво полувреме против Словачка, имате добитна квота од 2.30.

За крај, се предлага да типувате оти Норвешка нема да победи во Шкотска, но дека и двата тима ќе дадат гол.

- Оглас -

Најнови вести