Квотите на денот се специјални, со три меча се прави тикет со коефициент 19 во Sport Life (Фото)

Квотите на денот се многу интересни со три меча што прават тикет со одличен вкупен коефициент од 19.

И сите три натпревари што се денешен предлог во Квотите на денот се со игри со коефициенти над 2.50.

Првиот предлог е да се одигра дека Гремио ќе постигне од 1-3 гола во двете полувремиња против Сампајо Кореа, а коефициентот е 2.70.

Хелсинки е голем фаворит против Оулу и за играта 1-1&3+ коефициентот е 2.60.

Последниот пар е Слиго роверс против Фин харпс, а тука предлог со Квоти на денот е двата тима да дадат гол во исто полувреме, без разлика, дали тоа ќе биде во првото, или во второто.

Коефициентот за играта ГГ прво/второ е 2.70.

Сите три натпревари може да се играат на ист тикет, а и да се комбинираат по ваѓа желба со сите останати игри во билтенот и дневниот додаток на Sport Life.

 

 

- Оглас -

Најнови вести