Ла Лига без навивачи до крајот на 2020-та, прв можен термин за кам-бек е февруари идната година

Челниците на најсилната шпанска фудбалска лига објавија дека вториот месец од идната година е реален таргет за мечеви со публика на трибините

Слични вести...