Лајнер нема дилеми: Против Македонија како партија шах, секоја грешка скапо се плаќа

Десниот бек на австриската репрезентација вели дека ќе се бие неизвесна битка како на шаховско поле, а за победа ќе треба да се сведат грешките на минимум.

Слични вести...