Лапорта: Дембеле е подобар од Мбапе

Претседателот на Барселона, Жоан Лапорта, не сака ни да слушне за продажба на француското крило Усман Дембеле. Иако многумина мислат дека Дембеле, кој многу често се повредува, треба да биде продаден, Лапорта не се согласува.

„Дембеле сака да остане во Барса и ние сакаме тој да остане кај нас. Агентите треба да сфатат дека парите не се најважното нешто. Многу верувам во квалитетите на Дембеле, за мене тој е подобар од Мбапе“, изјави Лапорта.

- Оглас -

Најнови вести