Лазаревски: Силкеборг е најквалитетен во нашата група, но Металург нема што да загуби

Имињата на докажаните европски ракометари од калибарот на Нодезбо и Кнудсен доволно говорат за квалитетот на следниот гостин на Металург.

Слични вести...