Новата игра на Sport Life „До 50 шанси за 100.000 денари“ почна со 39 погодени натпревари и неверојатен коефициент од 2.27 милиони

Обложувач во Sport Life на првиот ден од новата игра погоди 39 пара со неверојатен коефициент од 2.274637.58 и го предводи карванот во трката за неделна награда од 100.000 денари.

Слични вести...