Фудбалот и тенисот се летна константа – Пак има топ-џокери во Супер типот на Sport Life (Фото)

Фудбалот и тенисот се летна константа и, за среќа на обложувачите, двата спорта се со многу активности во периодот за одмори, па има добра понуда за обложување.

Повторно натпреварите од овие два спорта се во понудата на Sport Life со популарниот Супер тип, а сега односот е 9:7 за фудбалот и комплетно зголемени квоти на сите 16 натпревари.

Денеска особено привлечни се реванш-натпреварите од квалфикациите за Европа Лигата и за Конференциската лига на УЕФА, а во понудата со Супер типот на Sport Life за сите 9 фудбалски мечеви има пет различни варијанти за игра.

- Оглас -

Најнови вести