Атлетски клуб Делта: Дарио Ивановски ја има најуспешната сезона, селекторот користи невистини

Ивановски стана балкански првак, ги урна сите рекорди на трките од 1.500 до 10.000 метри, нема одговор зошто нема да биде на ЛОИ во Токио.

Слични вести...