Левандовски сака да игра во Барса за да докаже дека е подобар од Бензема

Роберт Левандовски во својата интернационална клупска кариера планирал да игра во три земји: Германија, Шпанија и САД.

Ова го тврди неговиот поранешен советник Цезари Кухарски, кој објаснува дека желбата да игра за Барса е тоа да му биде попатна станица пред кариерата да ја заврши во некој американски клуб. Левандовски има 34 години.

„Тој сака да игра за Барса за да покаже дека е подобар од Бензема. Неговиот план беше да игра во Германија, па Шпанија и на крајот во САД“, вели Кухарски.

- Оглас -

Најнови вести