Лидерот на Чемпионшип доби забрана за трансфери

Фудбалскиот клуб Барнли поради проблеми со сметководството за месец ноември, доби забрана од Англиската фудбалска лига (ЕФЛ) да прави трансфери.

Во моментов, Барнли е лидер во Чемпиониш, на пат е да се врати во Премиер лигата, и оваа забрана доаѓа во многу деликатен момент.

Од Барнли ја признаа грешката и се надеваат дека следниот месец забраната ќе биде тргната.

- Оглас -

Најнови вести