Ливерпул е фаворит против Манчестер јунајтед, Мурињо е најопасен кога е отпишан

Ретко се случува во ист викенд да има две пресметки на екипи од Манчестер и од Ливерпул, што е убава најава за божиќниот фудбалски транс во Англија.

Слични вести...

1 Response