Локомотива и Атлетико Мадрид си разменија голмани, загрепчани испаднаа ќар шест милиони евра

Хрватите се број 1 во регионот по продажба на играчи, а имаат соработка со европски гиганти и почнаа да носат и суперквалитетни играчи од Топ-5 лигите.

Слични вести...