Лотарија на Македонија го додели и третиот стан со инстант лозот „Доме, сладок доме“ (Фото)

Семејството Лазаревски од Скопје имаше голема среќа и со купен лоз од 100 денари, добија нов дом во вредност од 3,37 милиони денари.

Слични вести...

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *