Мака има и Ватфорд – Пирсон: Еден фудбалер чека резултати за Коронавирус, имаме и цела група што не се чувствува добро

Менаџерот на Ватфорд вели дека се подготвувата за мечот со Лестер, но сега е поважно здравјето од фудбалот.

Слични вести...