Македонија против Израел покажа дека има сили за пласман на ЕП (фотогалерија)

Историско е третото место во квалификациите, но уште го бркаме историското прво учество на континентален собир.

  • mkdizl1
  • mkdizl2
  • mkdizl3
  • mkdizl4
  • mkdizl5
  • mkdizl6
  • mkdizl7
  • mkdizl9
  • mkdizl10
  • mkdlizl8

Слични вести...