Макси Лопес збесна по Ванда: Дали си нормална? Ги однесе моите деца во најопасното подрачје

Мауро и Ванда Икарди го напуштија Париз и се изолираа во Ломбардија, најпогоденото подрачје во Италија од Коронавирусот.

Слични вести...