Малку е и смешно – Ќе се игра идната година, но официјално останува ЕП 2020

УЕФА најави дека останува официјалното лого и име на фудбалскиот шампионат што требаше да се игра во јуни и јули годинава, но е пролонгирано за 2021

Слични вести...