Мареј е одличен со рекет, не му оди со кинеските чинии (Видео)

Енди Мареј имаше лоша среќа да ја испушти наградата што му ја доделија во Кина како еден од тенисерите што е заслужен за развој на тенисот во најбројната земја на планетата.

Мареј доби убава кинеска чинија, но при позирањето му падна и се скрши. Организаторите на приемот се снајдоа, па подоцна му врачија нова награда на шкотскиот тенисер.

https://www.youtube.com/watch?v=a-kqfOe350k

 

- Оглас -

Најнови вести