Марез ја искористи првата шанса, Сити чекори кон Истанбул (видео)

Граѓаните рано го зададоа првиот удар, кој може да биде критичен.

Слични вести...

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *