Масовна тепачка на 11-годишни деца – Се здробија од ќотек на хокеарски меч во Русија (Видео)

Играа младите момци од екипите на Волгар и Лада, а во еден момент се случи сериозен инцидент и масовна тепачка на мраз.

Слични вести...