Матрикс е недопирлив, ја доби битката на шампионите од ЛОИ во Лондон

Васил Ломаченко на многу убедлив начин го победи Лук Кемпбел во О2 арената во Лондон и ги обедини титулите во ВБО, ВБА и ВБЦ верзиите

Слични вести...