Мераклиски е денешниот Супер тип

На најновиот Супер тип во Sport Life има вкупно 16 мечеви со зголемени коефициенти. Фудбалот повторно доминира, и тоа со мечеви од шпанскиот куп, но тука се и дуелите кои се играат во Грција, Турција, Кипар…

Освен фудбалот, тука се и хокеј-возбудувањата во Континенталната лига, но и најсилната НХЛ во САД. Ако сте мераклија на тенис, има зголемени квоти и на дуели од овој спорт, па вам ви останува да ја одберете добитната комбинација.

- Оглас -

Најнови вести