Поим за лојалност – Меси даде сигнал, останува во Барселона со договор 1+1

Иконата на каталонскиот гигант, според информациите од Шпанија, му потврдил на претседателот Жоан Лапорта дека останува во клубот најмалку уште една година.

Слични вести...