Меси ги одби сите понуди и замоли играч од Севилја да ги разменат дресовите

Еден од најдобрите фудбалери на сите времиња стандардно ги одбива сите понуди за размена на дресот по натпреварите, освен кога се работи за сонародниците од Аргентина.

Слични вести...