Меси има нов прекар, го викаат Анкара, а тоа нема врска со главниот град на Турција (Видео)

„Анкара“ доцна вечерва има шанса за првпат во кариерата да освои значаен трофеј со А репрезентацијата на Аргентина.

Слични вести...