Меси не знаел како се користат некои од справите за вежбање кои му ги покажале во Париз

И во Барселона ги имало истите справи, но фудбалерите не морале да ги користат.

Слични вести...

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *