„Метли“ за Тампа беј и Питсбург, Вегас одигрa без грешка

Никој не очекуваше дека Колумбус толку лесно ќе го елиминира еден од најефикасните тимови во историјата на хокеарската лига на САД и Канада.

Слични вести...