Микс од четири спорта со зголемени квоти во Супер типот, но главни се натпреварите од ЕП (Фото)

Натпревари од четири различни спорта се дел од понудата со зголемени квоти на Sport Life, Супер типот. Најзастапен е фудбалот со дури девет натпревари, а секако во преден план се двата четвртфинални натпревари од Европското првенство.

Според бројот на натпревари, следува тенисот со три меча, додека кошарката и бејзболот се застапени со по два натпревари. Првите натпревари започнуваат веќе во 11 часот и се од Јапонија, а тоа значи дека треба да се посетат уплатните места на Sport Life што е можно порано.

Во Супер типот се двата натпревари од четвртфиналето на Европското првенство и за нив има по дури осум игри со зголемени квоти, додека вкупно во Супер типот за сабота ќе може да најдете зголемени квоти на дури 58 игри.

- Оглас -

Најнови вести