Скапи ќе бидат новите фризури на Милионерите – Санчо и уште пет ѕвезди на Борусија го прекршија протоколот (Фото)

Ќе биде интересно дали ќе има казни и од клубот, но и од Федерацијата поради непочитување на препораките.

Слични вести...