Моќен ќе биде дрим-тимот на САД: Ленард одвај чека да дебитира на ОИ

Ѕвездата на Клиперс ја очекува бурно лето, веднаш по крајот на сезоната ќе се упати кон Токио на Олимписките игри.

Слични вести...