Можеби 13-тото коло ќе ви донесе 13-ка на Спортска прогноза и „ајфон 11“

На нашата бесплатна игра можете да прогнозирате до сабота во 15.30 часот, докажете дека 13 не е несреќен број.

Слични вести...