Можно ли е вакво сценарио – сите мечеви од Премиер лигата да се доиграат во Кина!?

Поради пандемијата од Коронавирусот, во Европа нема фудбал, а опција е „преселба“ во земјата од каде што започна ширењето на вирусот.

Слични вести...