Му ја „смачка“ главата, ВАР системот реши дека не е ни за жолт картон (Видео)

Дали критериумот е ист?

Слични вести...

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *