На две одиграни средби меѓу овие две екипи има паднато невројатни 13 погодоци

Покрај богатата понуда од Лигата на Европа и Конференциската лига има и голем број натпревари на кои што вреди да се обрне внимание.

Таков еден е од Боливија, каде во најсилната лига од 21 часот ќе се сретнат Ројал Пари и Томојапо.

Интересно е тоа што кога овие две екипи играат на „Естадио Рамон Костас“, а така беше во два наврати, има паднато 13 погодоци, односно во просек по 6.5.

Првиот меч беше одигран во март минатата година кој заврши со 4:2, додека оваа година се сретнаа во мај, во средба која што заврши 4:2.

Квотите во Sport Life се предизвикувачки, а за да има најмалку шест погодоци истата изнесува 6.75, за да видиме, пак, пет гола коефициентот е 4.30, додека за 4+ тој е 2.45.

- Оглас -

Најнови вести