Во менито на Sport Life среда има посебен шарм – Денеска дуплирајте си ги поените во СЛ маркетот (Фото)

Среда има посебен шарм во новиот формат на Sport Life со различно мени од понеделник до петок, а денеска е ден за дуплирање на поените во СЛ маркетот.

Сите тикети што денеска ќе ги одиграте носат двојно повеќе поени, што е извонредна можност да се искористат и големите попусти за пазарење во СЛ маркетот на Sport Life.

Продавницата е отворена нон-стоп, може да си најдете производи од широката палета по свој вкус, а можете и да ги искористите поените за да нарачате и да одиграте ваучери во Sport Life со различна вредност.

 

 

- Оглас -

Најнови вести