На Португалците не им се брза, планираат да го завршат првенството на 3 август

Стефан Ристовски и останатите играчи од популарната Премиера треба наскоро да почнат со тренинзи на отворено, а шампионатот во Португалија може да заврши и во летниот период.

Слични вести...