Најголемите квоти во Супер типот се за најважните натпревари (Фото)

Зголемените квоти во Супер типот на Sport Life се омилениот дел на обложувачите, а денеска имате развновидна понуда со широка лепеза на зголемени коефициенти со кои може да си ја подобрите потенцијалната добивка.

Има најмногу тениски мечеви на кои има супер квоти за победи на фаворитите, а има и женска одбојка и еден безбол меч од нефудбалската понуда.

Кај фудбалските мечеви најбогата е понудата со избор од по пет игри за секој натпревар, а и најголемите квоти се тука, за трите средби од ЕП и еден од Копа Америка.

- Оглас -

Најнови вести