Златните малини на Реал Мадрид – Вудгејт уште го мрази Кралскиот клуб, Касано вели: Требаше да ме убијат

Во избор на „Ас“ се единаесетте најголеми утки во историјата на најтрофејниот европски клуб.

Слични вести...