Најоткачена прослава на гол по голчиште од 30 метри (Видео)

Ваков гол се дава само еднаш во кариерата, па и морбидната прослава беше во тој стил.

Слични вести...

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *