Наместо ракување, поздрав со лакти во младинската Лига на шампиони (видео)

Стравот од коронавирусот си го прави своето.

No handshakes in the Youth League match between Benfica U19 and Liverpool U19 today. Players and referees greet with elbows due to coronavirus. from soccer

Слични вести...