Навива за Милан, често има добивки, некогашната кошаркарска ѕвезда состави „гала“ хуманитарен тикет

Популарниот Мачка со свое мислење за Купот кој почнува денеска, а ги раскажува и своите обложувачки авантури и зошто неговата сопруга Тамара секогаш зема дел од добивките.

Слични вести...