„Навиваме заедно за Македонија“ – Хуманитарна акција на Sport Life, секој тикет со натпревар на Рисовите им помага на лицата со аутизам

Типувајте на нашата репрезентација бидејќи со секој одигран тикет, 10 проценти ќе бидат наменети за изградба на центарот за помош на лицата со аутизам во Охрид.

Слични вести...

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *