Наздравје со „Карлинг“ за Енди Таунсенд – Играчот на Кристал палас го постигна голот на сезоната (Видео)

Официјалниот партнер на Премиер лигата брендот „Карлинг“ очекувано го одбра голот на Енди Таунсенд за најубав во сезоната.

Слични вести...