Не е фудбалско, ама е големо засилување за Манчестер сити

Шеиците кои го поседуваат клубот најавија ангажман на десет топ адвокати во битката против УЕФА, а еден од нив веќе го засили тимот и е познат по тоа што двапати го блокираше Брегзит

Слични вести...