Не го сакаат навивачите, но сега ќе му аплаудираат – Јуначки потег на претседателот на Спортинг

Симпатизерите на Лавовите од Лисабон во последно време протестираат и бараат негова смена, но првиот човек на клубот сега покажа дека е исклучително хуман човек.

Слични вести...