Не мирува ни на големиот празник, Ибрахимовиќ со контроверзна честика за Божиќ (Фото)

Додека најголемиот дел познати спортисти на своите профили на социјалните мрежи објавуваат честитки за католичкиот Божиќ и фотографии покрај елка во новогодишна атмосфера, Златан Ибрахимовиќ се реши за нешто поинакво, и провокативна честитка, која за некои е и навредлива.

Швеѓанецот објави слика од свеќа која гори на средниот прст од една скулптура. Можеби претера, но Златан си е Златан, има 40 години и не може да се смени.

- Оглас -

Најнови вести